Nieuwsbrief, Voorjaarsaanbieding

Voorjaarsaanbieding
Op afstand zorg ik ervoor dat je de huidzorg en -adviezen krijgt die bij jou passen. Wat bijvoorbeeld te denken van de nieuwe peeling waarmee je jezelf thuis in slechts 7 minuten een professionele peelingbehandeling kunt geven! In deze nieuwsbrief vertel ik je erover. 

NIEUW: voortaan Amerikaanse prijzen voor je Dermalogica-producten

Herken je dat: vrienden die naar de USA gaan een bestelling meegeven van jouw favoriete Dermalogica-producten omdat het merk daar, in eigen land, goedkoper is? Dat is nu verleden tijd. Voortaan betaal je hier wat je daar betaalt. Wij zeggen: (letterlijk) mooi meegenomen in deze roerige tijd! 
 
Neem bijvoorbeeld de Dermalogica Sheer Tint SPF 20. Deze crème kostte voorheen € 61,90, maar voortaan € 49,-. Super toch?

De webshop: Dermalogica altijd dichtbij 

De salon mag dan wel tot nader order gesloten zijn, de webshop blijft gewoon open. Daar bestel en betaal je snel, eenvoudig en zonder vertraging wat je nodig hebt. Winkelen op afstand? Welkom!

Fleur niet alleen je huid maar ook je huis op! 

Plaats je vóór 30 mei een bestelling in onze webshop, dan krijg je er gratis een bosje tulpen bij. Een mooie samenwerking van Puur Gewin met Son Flower Design! Kijk onder aan deze nieuwsbrief even naar de *voorwaarden. 

Rapid Reveal Peel: maak de schoonheidsspecialiste in je wakker!

Een professionele peelingbehandeling in je eigen badkamer, dat is Rapid Reveal Peel. Een lichte, zeer effectieve peeling die de celvernieuwing een boost geeft en in slechts zeven minuten je eigen stralende huid weer tevoorschijn tovert. 

Naar de webshop

Moederdagtip: geef Puur Gewin cadeau! 

Wil je je moeder – of een andere dierbare (of jezelf!) – verwennen met persoonlijke aandacht? Wat denk je van een Puur Gewin-cadeaubon? Voor nu – een (bijdrage aan een) product uit de webshop – of straks – een behandeling als de deuren hier weer opengaan. 
Ga voor een product naar de webshop. En kies je liever voor een behandeling of heb je nog een ander idee, stuur dan een e-mail en dan zorg ik voor de rest.

Nieuwe bescherming tegen de zon: Invisible Physical Defense SPF30 

Eigenlijk is een crème met een SPF altijd een goed idee, maar zeker als de zon weer volop gaat schijnen. Nieuw bij Dermalogica is Invisible Physical Defense SPF30. Deze snel intrekkende crème is te gebruiken als een dagcrème, biedt bescherming tegen UVA/UVB en is geschikt voor alle huidtypen.

Naar de webshop

* Bij je bestelling krijg je een kortingscode die je kunt inleveren tot 30 mei 2020 bij Son Flower Design, Citadel 72 a in Zaltbommel. Zolang de voorraad strekt.

Zorg goed voor elkaar én jezelf.
Lieve groet, Monique van Puur Gewin

https://www.facebook.com/PuurGewin/
https://twitter.com/PuurGewin
https://www.instagram.com/puur_gewin/
Website
Puur Gewin Schoonheidssalon

Gezondheidscentrum
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel
06 13 748 122

info@puurgewin.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Puur Gewin · De Virieusingel 8 · Zaltbommel, Gelderland 5301 GB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp