Cosmetisch arts

Ik ben Martine Poelman

In mijn carrière heb altijd het meeste plezier beleefd aan het zo mooi mogelijk vormgeven van iemands uiterlijk. Mijn keuze coassistentschap heb ik op de afdeling plastische chirurgie gelopen en vervolgens heb ik o.a. ervaring opgedaan in de algemene chirurgie, interne geneeskunde, dermatologie, flebologie en haartransplantaties.

Tijdens mijn opleiding tot huisarts heb ik mij bezig gehouden met kleine chirurgische verrichtingen en advisering op het gebied van huidproblemen. Ik heb ook onderzoek gedaan naar uitzaaiingen van huidkanker en heb hiervoor destijds de Jonge-auteursprijs van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde ontvangen.

Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en stel me tot doel om me volledig te richten op het zo goed  mogelijk nastreven van een mooi en natuurlijk uiterlijk en samen met de cliënt te bepalen wat hiervoor de beste behandeling is. Ik maak hiervoor gebruik van botox en fillers en ik geef advies m.b.t. medisch-cosmetische huid verbeterende behandelingen. Door het volgen van cursussen en internationale congressen blijft mijn kennis en kunde op peil.

‘Ik wil dat mijn klanten blij worden van hun behandeling. Het is niet de bedoeling om plastische en onnatuurlijke gezichten te creëren. Iedereen wil graag horen: ‘ wat zie je er goed uit’ en niet ‘ wat heb je allemaal laten inspuiten’. Een goede uitleg over de mogelijkheden van de behandelingen vind ik erg belangrijk. Hierdoor weet de klant precies wat hij/zij mag verwachten als resultaat.’

Elan Clinics staat voor een open en transparante communicatie met de klant. Onze klanten krijgen een uitgebreide intake alvorens tot behandeling wordt overgegaan. Martine werkt met de beste producten die er zijn in de cosmetische geneeskunde.
Veiligheid, kwaliteit, resultaat, betaalbaar, dit zijn de kenmerken van onze producten.
Om van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte te blijven gaat Martine naar internationale anti-aging congressen.

‘Ik vind ontwikkeling erg belangrijk. We willen onze klanten de nieuwste mogelijkheden bieden op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Om dit te kunnen bieden, kijken we erg kritisch naar nieuwe behandelmogelijkheden voordat we die aanbieden.
Veiligheid van het product staat samen met het resultaat centraal in onze keuzes hierin.’

 Wat is er mogelijk om te behandelen?

– Migraine en hoofdpijn                               

– Wallen en donkere kringen                        

– Ingevallen wangen                                   

– Lippen                                                     

– Neusliplijn                                               

– Afhangende mondhoeken                         

– Liquid facelift                                          

– Neuscorrectie                                         

– Knarsetanden                                         

– Verstrakking van de kaaklijn

– Handen 

– Fronsrimpels

– Voorhoofdrimpels

– Lijntjes op de neus

– Kraaienpootjes

– Putjes in de kin

– Overmatig transpireren

– Holle slapen

Injectables
Medisch-cosmetische huidverbetering
Data
Injectables

Er worden injectables gebruikt op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

Medisch-cosmetische huidverbetering

De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan enkel een mooi omhulsel van het lichaam. De huid vormt onze begrenzing met de buitenwereld en beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De conditie van de huid levert veelal belangrijke informatie op over het functioneren van het lichaam als geheel.

Huidproblemen staan onder invloed van zowel interne als externe factoren. Denk bijvoorbeeld aan slechte voeding (intern) en veelvuldige blootstelling aan de zon (extern). Door deze schadelijke invloeden zal de huid in de loop der jaren beschadigen wat leidt tot een droge, slappe en gerimpelde huid met pigmentvlekken. Ook kan een scala aan specifieke huidproblemen optreden, zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Data

2022; 

woensdag 26 januari 2022

woensdag 23 maart 2022

woensdag 18 mei 2022

woensdag 20 julii 2022

woensdag 7 september 2022

woensdag 26 oktober 2022

woensdag 7 december 2022