Cosmetisch arts

Puur Gewin werkt samen met cosmetisch arts Elle Vissers. Zij heeft de studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disciplines (plastische) chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heeft ze zich gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering.

Haar keuze voor dit vak komt voort uit haar wens om mensen op een mooie manier ouder te laten worden met een stralende huid en een frisse uitstraling. Naast behandelingen met injectables, is een goed verzorging van de huid essentieel om dit te bereiken. Vandaar dat ze samenwerkt met Puur Gewin.

Er worden injectables gebruikt op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

De huid is ons grootste orgaan en veel meer dan enkel een mooi omhulsel van het lichaam. De huid vormt onze begrenzing met de buitenwereld en beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De conditie van de huid levert veelal belangrijke informatie op over het functioneren van het lichaam als geheel.

Huidproblemen staan onder invloed van zowel interne als externe factoren. Denk bijvoorbeeld aan slechte voeding (intern) en veelvuldige blootstelling aan de zon (extern). Door deze schadelijke invloeden zal de huid in de loop der jaren beschadigen wat leidt tot een droge, slappe en gerimpelde huid met pigmentvlekken. Ook kan een scala aan specifieke huidproblemen optreden, zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Woensdag 15 januari 2020 

Woensdag 11 maart 2020

woensdag 6 mei 2020

woensdag 1 juli 2020

woensdag 26 augustus 2020

woensdag 21 oktober 2020

woensdag 9 december 2020