Ik ben Martine Poelman

In mijn carrière heb altijd het meeste plezier beleefd aan het zo mooi mogelijk vormgeven van iemands uiterlijk. Mijn keuze coassistentschap heb ik op de afdeling plastische chirurgie gelopen en vervolgens heb ik o.a. ervaring opgedaan in de algemene chirurgie, interne geneeskunde, dermatologie, flebologie en haartransplantaties.

Tijdens mijn opleiding tot huisarts heb ik mij bezig gehouden met kleine chirurgische verrichtingen en advisering op het gebied van huidproblemen. Ik heb ook onderzoek gedaan naar uitzaaiingen van huidkanker en heb hiervoor destijds de Jonge-auteursprijs van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde ontvangen.

Ik ben zeer geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en stel me tot doel om me volledig te richten op het zo goed  mogelijk nastreven van een mooi en natuurlijk uiterlijk en samen met de cliënt te bepalen wat hiervoor de beste behandeling is. Ik maak hiervoor gebruik van botox en fillers en ik geef advies m.b.t. medisch-cosmetische huid verbeterende behandelingen. Door het volgen van cursussen en internationale congressen blijft mijn kennis en kunde op peil.

‘Ik wil dat mijn klanten blij worden van hun behandeling. Het is niet de bedoeling om plastische en onnatuurlijke gezichten te creëren. Iedereen wil graag horen: ‘ wat zie je er goed uit’ en niet ‘ wat heb je allemaal laten inspuiten’. Een goede uitleg over de mogelijkheden van de behandelingen vind ik erg belangrijk. Hierdoor weet de klant precies wat hij/zij mag verwachten als resultaat.’

Elan Clinics staat voor een open en transparante communicatie met de klant. Onze klanten krijgen een uitgebreide intake alvorens tot behandeling wordt overgegaan. Martine werkt met de beste producten die er zijn in de cosmetische geneeskunde.
Veiligheid, kwaliteit, resultaat, betaalbaar, dit zijn de kenmerken van onze producten.
Om van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte te blijven gaat Martine naar internationale anti-aging congressen.

‘Ik vind ontwikkeling erg belangrijk. We willen onze klanten de nieuwste mogelijkheden bieden op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Om dit te kunnen bieden, kijken we erg kritisch naar nieuwe behandelmogelijkheden voordat we die aanbieden.
Veiligheid van het product staat samen met het resultaat centraal in onze keuzes hierin.’

Wat is er mogelijk om te behandelen?

– Migraine en hoofdpijn                               

– Wallen en donkere kringen                        

– Ingevallen wangen                                   

– Lippen                                                     

– Neusliplijn                                               

– Afhangende mondhoeken                         

 – Liquid facelift                                          

– Neuscorrectie                                         

– Knarsetanden                                         

– Verstrakking van de kaaklijn

– Handen 

– Fronsrimpels

– Voorhoofdrimpels

– Lijntjes op de neus

– Kraaienpootjes

– Putjes in de kin

– Overmatig transpireren

– Holle slapen