Over de salon

Ik werk met producten van Dermalogica voor de gezondste huid ooit! Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteed haar tijd aan het uitdenken van nieuwe ,hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet omdat die stoffen slecht zijn voor de huid.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Voor huidverbetering heeft Dermalogica series als Age Smart gericht op huidverbetering, MediBac Clearing voor acne (ook bij volwassenen), Shave een shave-system met producten te gebruiken voor, tijdens en na het scheren, ChromaWhite Trx voor (hyper)pigmentatie, Ultra Calming voor de gevoelige huid op basis van havermout, en Clean Start speciaal voor pubers.

Omdat er bij Dermalogica niet met standaardbehandelingen gewerkt wordt zijn de tarieven gebaseerd op tijd. Je kan zelf bepalen hoelang je behandelt wilt worden en jouw tijd kan naar eigen keuze (de extra’s zoals harsen, verven of epileren) en op basis van mijn advies ingevuld worden.

Over mij

Ik begon mijn carrière op kantoor. Mijn volgende baan, als bedrijfsleider bij de Etos in Zaltbommel, ruilde ik in voor een buitendienstfunctie in de farmacie, gevolgd door opnieuw een kantoorbaan. Het zorgen, verzorgen en ontzorgen bleef echter trekken. En zo begon ik op 1 april 2011 na een opleiding tot schoonheidsspecialiste mijn eigen schoonheidssalon Puur Gewin.

Iedereen is welkom bij Puur Gewin aan de Virieusingel in Zaltbommel. Voor een gezichtsbehandeling met producten aangepast op het huidtype en afgestemd op de behoefte van de klant

Ik werk met het mooie beautymerk Dermalogica.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid.

De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen.

Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur en geurstoffen.

Dat doet dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid.

Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.

Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Ook is Dermalogica niet op dieren getest.

Een van de behandelingen van Dermalogica is de Pro Power Peel behandeling. Maak jij je zorgen om (voortijdige) huidveroudering, doffe uitstraling of puistjes en wil je graag een heldere, egalere huid?

Bespreek dan wat de mogelijkheden zijn voor een chemische peeling.

De huidexpert zal je advies geven over welke peeling bij jou past, aan de hand van jouw huid(conditie) en levensstijl, zodat jij de resultaten krijgt die je verwacht.

Zowel professionele als peelings voor thuis maken gebruik van exfolianten zoals, Alpha Hydroxyzuren (aha’s zoals Melkzuur), Beta Hydroxyzuren ( bha’s zoals salicylzuur) en enzymen afkomstig uit natuurlijke ingrediënten zoals, Rijst, Papaya, Ananas en Pompoen om zowel tekenen van voortijdige huidveroudering zoals ouderdomsvlekken, als ook een ruwere huidtextuur en onzuiverheden te verminderen.

Hydroxyzuren lossen de intercellulaire ’lijm’ op die de cellen bij elkaar houdt, waardoor deze gemakkelijker afgestoten kunnen worden. Enzymen koppelen op hun beurt de huidcellen los en verteren de eiwitten die helpen om ze te verbinden.

Professionele chemische peelings mogen enkel alleen worden toegepast door huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten of artsen waarbij gewerkt wordt met zeer

krachtige en geconcentreerde exfoliërende ingrediënten.

Chemische peelings kunnen ook worden uitgevoerd als poliklinische behandeling, maar deze peelings resulteren vaak in zichtbare afschilfering van de huid en langere hersteltijd, afhankelijk van de sterkte van de peeling.

Om de hersteltijd tot een minimum te beperken en de beste resultaten te leveren, wordt een reeks van peelings uitgevoerd in een periode van zes tot twaalf weken. Gevolgd door twee keer per jaar een peeling voor onderhoud.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw huid.

“Een gezonde huid is belangrijk. Ontspannen net zo zeer. Een bezoek aan Puur Gewin moet een traktatie zijn”

Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact op. Iemand anders trakteren kan natuurlijk ook. Puur Gewin verkoopt namelijk ook cadeaubonnen.